Anyone here from the Balkans? EX-YU thread
Anyone here from the Balkans? EX-YU thread
Koji sad kurac?
Ima iznenadno veliki broj nas na 4chanu.
Dobili i mi internet
ima nas...
kaži buraz?
koliko ima ovdje?
I mean my parents are
Nikad nisam vidio za nas thread, reko da vidim kolko nas ima
Ima li Bosnaca ili Bošnjaka ovdje?
Eee drkadžije moje di nas nema
Ooooooooooo Deste lesinari
Trebali bi smo ovde odrzavati ex yu thread, na /int/ samo neki mentoli
novoderpe ili ne o/b/itavaš ovdje često?
svaki mjesec iskoči barem jedan (samo ga trebaš nać)
Dobar dan. Ja sam iz HR. Je li netko u Zagrebu?
Nisam cesto bas, dodem pa me nema po par dana
Ja sam iz zg
alo bre pozdrav iz Kushevca
Ja sam bosanac ali nisam Bošnjak. Bajram Mubarek Olsun.
ja sam direktno iza Zagreba (oke iza Medvednice, nije bitno, šuma je šuma)
t.urist
Was born in Belgrade but my parents and I moved to US when I was like 6 months old
Kroejša hir.
Realno, da nema forćena, ubio bih se odavno od dosade.
Nice, drago mi je da ima ljudi blizu.
također, direktno iza medvednice
I've heard the Balkans are like the Mexico of Europe. Is that accurate?
Propaganda and lies
Pozz iz srb
oooo?
bliže zaprešiću ili stubici?
bliže stubici, ti?
morao sam otvorit google mapse za ovo
tehnički sam bliže stubici, ali sam više manje na sredini između
All Bošnjaks should be dead
Trebamo dogovoriti neku cugu u Medvedgradu. Naravno, vi plaćate.
>911
>škrtac
schlomo bježi van, Izrael je južno odavde
Ali ja nisam obrezan. Mogu pokazati na meetingu ako ne vjeruješ.
ahhhhh, tipičan pederluk u stilu Yea Forums
žalim frende, ali moje nevine oči su samo za dvanaestogodišnjakinje (ženske)
pozz momki ja sam iz hrvatske ali inače sa srbin
Imali ste priliku, zajebali, deal with it klempo.
Predomislio bi se, frende.
Znači iz Rijeke.
Selam Alejk, Dobar dan, Hvaljen Isus i Pomoz Bog...
Gdje nas nece biti.. Odlicno smo rasprostranjeni :)
Pozz Braćo
>rođen sam sa kurcem
>ali inače sam žena
ne pratim
>Znači iz Rijeke.
nisam. recimo u krugu od 100-ak km od ZG
ah, thread umire
any balkan nudes? those girls are hot
No find your own women
Dobro je i pito, ima neka mega ili neko zna di ima cura odavde? Recimo hr, jos bolje zg
>hot
you got eyes mate? they are disgusting once they enlist highschool
makeup, alchohol, zits and saggy tits
there are sites like metart, playboy, mpl studios... which give you prime examples of female bodies which you can get for free from bing or google search
and yet you still try to fish out lame low quality nudes of mostly disgusting looking chicks
bilo je nekad na vkj fb stranicama svega. ubrzo je sve to propalo.
>di ima cura
ovisi, kolko stare i s kakvim naglaskom?
ako imaš bosanskih drugara ili roda samo se uvali jednom kad bude neka fešta ili slavlje
uvjek ciljaj na mlađe jer su lakše i ugledaju se na tebe (bez problema ako imaš 24 možeš ubrat neku pičku od 16 ili 18)
klubovi su uvjek dobri ali moraš bit manje pijan od nje da ustvrdiš da je slobodna igra
Švabska Dijaspora reporting in. Hrvat iz okoline Brčkog. Sta se ovdje događa? Manje više ne volim više otići dole (Slavonija) ljudi (osim mojoj familije) me smiješno gledaju kad pričam, po što neznam 100% pravilno pričati. U BiHu so ljdui više cool prema meni.
dođi u mercedesu sa zlatnim lancem oko vrata pa ti se nitko neće smijat
čudnog li čuda
zar nisu bosanci pretežito u Slavoniji, pa kako to da za tebe tamo nema mjesta?
bilo kako bilo imaš dvije opcije
>ne biti pizda i trpjeti da te ljudi ponekad čudno gledaju zbog jezika
>držat se Švabije i velikog broja žohara koji su nedavno migrirali u nj
I am from Albanian u fucking yugoslav cancer scumbags.
anyoen got cool war stories? or stories about stuff related to the wars? i heard theres still lots of minefields and old caches of rifles hidden all over
to bad most of your fellow albaninas don't share your opinion and they settled in croatia with their low quality bakeries.
gtfo stupid goat fucker. Go eat some delicious svinja
u son of a bitch say thanks to skanderbeg u little fucking incest yugos. Europe is nothing without the Albanians u scumbag
Nije mi do toga da se hvalim, nego da budem dio svog naroda. Ali sam vec skonto da to tak ide...
Zato sam i piso slavonija, svi koji nisu ostali u bosni su se tam pokupili. Stariji ljudi su ok, ali mlađarija je njeka u mišljenja. Ja naši novi migranti nisu zainteresovani u nista osim da skupljaju pare da mogu ponovo dole. Valjda me smatraju kao Švabu. Naj veca greška mi je da samo znam da pričam kao njeki djed, po sto su me starci naučili naški a ne kontakt s našim ljudima. TBH ljudi ovdje su 90% veći seljaci već dole...
pimpek ima dobre kifle sa sirom, to im moram priznat
>budi ja
>odem prije par godina u Beograd
>sve lijepo i krasno, makar su me par puta pitali jesam li Slovenac (wtf)
>odem u Crikvenicu, pola ljudi ne razumijem
>i onda mi netko kaže da su hrvatski i srpski jezik 2 različita jezika, a ne razumijem ljude ovdje
zamjenio sam mladost sa pan-pekom, mea culpa
Makedonac here dobro vecer
Mislim da nitko nema ništa protiv tebe.
Svatko razuman će shvatiti zašto ne znaš najbolje jezik.
Daj input, koji kurac si sad stvarno? Nije moguće da si Slovenac, to. Je skroz peti jezik.
Macedonia belongs to the Albanians. They only speak Albanian in Macedoniac
we govern your country
Napuši se kurčine Amere. Try harder.
Ubi me ako ovo nije muško
Jedi govna fegetcino
Albanians? You mean these distgusting incest turks?
We Govern Balkans u incest slavic bastards
Ok, bod za tebe. Ko ti je to?
drugi ljudi druga vremena, drugi običaji
mladost je gadost, ali samo perspektivno
sjećam se kad smo htjeli živjeti u Irskoj, Australiji, Kanadi.. danas samo žele privremeno radit, steć bogatstvo i vratit se nazad da budu velike ribe u malom jezeru dok ne ponestane love
gle, čak i životinja za koju se može reći da je moja sestra jedino želi raditi na Zrču ili eventualno u arabiji kao medicinska sestra
veći dio godine kod nas jednostavno ne radi jer je plaća mizerna a rad težak
Yeah sure... You neanderthalic people know nothing but violence
Ni ja ne kužim. Evo, prijatelj i ja smo bili (ne sjećam se kada, ali ono kad je bio koncert Priesta) i stvarno su nas par puta pitali jesmo li iz Slovenije.
zvuči (čita?) kao moderni Hrvat, purger možda
zagorac, prigorac (jedino kajkavce mješaju sa Slovencima afaik)
we live in 2019, People only understand brutality and violence.Tell me a place in this world without violence
itko ovjde apotekar? možda "ulični" apotekar?
Znaci Hrvat, ok. Ali znam tocno sto misli, i ja prije srbe razumijem vec ljdu s mora. Fun fact je isto sto ono bosanski bubam pa svi misle da sam Bošnjak.
djeluje ko da je innie kad nije raširena. sviđa mi se.
>
more! tits?
>nokti
oof
Moj naj veci san je da nađem jednu "našu" žensku u njemačkoj koja nije retardirana, koja ne misli da sam smiješan samo iz tog razloga sto radim u IT-u, obožavam vidio igrice, gledam crtice i sto volim bit neozbiljan. Imo sam vazda svabica, ali uvijek mi "ono njesto" fali... A da sam kafana, prada, nogomet i retardiran imo bo ij vazda. One can dream...
Wishful thinking, we're not nearly as ruthless or as tough as them.
3d žene su zajebane
jel igrate fortnite i koliko winova imate?
Pozdrav od Slovenca, iz njemacke
hmmm, to možeš eventualno ugrabit ovdje i odvest u švabiju, šanse da nađeš opisanu u krugu svog radnog mjesta je gotovo ravna nuli, takve ti češće idu u SAD (zapitao bi se)
san ti je nevin i iskren, moj je neka duga parcela sva zasađena makovima da imam makovnjače i opijuma da me ubije nekoliko tisuća puta, što od dijabetesa a što od kronične opstipacije
Aj brale. Ex-YU
prijatelju, dušo, zašto igraš fortnite kada su ti ovakva remek djela na usluzi
dobro promisli gdje i kako te život doveo da igraš fortnite
Ne. Igram Tetris 99 i sakam.
Ko što stari uvijek reče "da barem razumije kad je pošalješ u pičku materinu"
Dali postoji ex-yu femanon ili je to ko jednorog?
kasno je ako ne odem spavat opet ću slušat susjeda kako se smije kao nadrogirani luđak
ZA DOM zdravlja i laku noć svima
Stari ti je baziran i crvenotabletiran.
Jel ima njeki ex-yu discord?
Odjebi brate
nisam niakd igrao te anime igre dbi
bitno da je br, iako nema do forta
Sta je ovo braco, otkud mi svi na jednom mjestu
nadam se da se neću probuditi ujutro
Ili zivis ovdi ili nezivis ovdi
za 30 kuna mogu ti osigurati bezbolan san koji se protegne u vječnost
KOSOVO JE SRBIJA
hol vagytok délvidékiek
al te netko slagao,procitaj malo historiju nece ti skodit
O čemu se ovdje radi
kako?
p-please respond
kloroform i kalijev klorid
imam viška kloroforma što mi ga je dao prijatelj iz ljekarne
nekoliko puta sam ga se nanjušio, veoma sladak miris koji te lagano ali sigurno opali u glavu
uspio sam se polusvjestan opržit s lemilicom bez da išta osjetim
naravno ako bi ga se dovoljno nanjušio jednostavno bi pao u san, i dok spavaš ja ti fino injektiram kalijev klorid i zaustavim ti srce (ako želiš mogu ti prvo injektirat lidokain, ali to ide direktno iz mojeg fonda za lubrikant i to bi te koštalo barem 60 kuna)
otkuda si?
e čekaj malo, sad za oko dva do tri tjedna bi mi trebale doći ampule s N20, isto opći anestetik samo što se počneš smijat ko kreten prije nego što zaspiš
selo iza zagreba
imam i kaustičnu sodu da se riješim tijela
ja radim u zagrebu.
jasno ti je da ako se pronađu ikakvi dokazi, gledat će se na to kao ubojstvo
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
hmmm
diskutabilno
mislim, vjerojatno postoje načini da izbjegnemo policiju
primjerice ako bi se ti suzdržao od suicidalnih misli do kolovoza ja bih trebao imati dovoljnu količinu opijuma/morfina s kojom bi se mogao predozirati (veoma bezbolna smrt koju preporučam svim suicidalnim ljudima koji su odustali od života)
prvo bi osjetio euforiju sa svojom klasičnom ugodnom toplinom, zatim lagani umor koji prijeđe u san sve dok ne prestaneš disati
jedini problem je sve što sam (smo?) danas ispisali postoji na internetu i drotovi nađu ovakve stvari
Ako umreš, nećeš TI biti kriv. Tako da realno boli te kurac.
ima neko da radi tribute na neke kurve?
also dajte kurve da drkamo malo
kao što rekoh
selo, šuma, jedini problem su uistinu starci jer ti ne mogu samo ostaviti tijelo u bačvi na tavanu dok se ti polagano pretvaraš u sapun
a opet možda meni fali policija u životu da i ja svoj skončam napokon (provodim dane jedući muhare nadajući se vlastitom zajebu i da će me jedna kad tad ubit)
Bilo je pitanje vremena kad će netko slike kite tražiti.
dobra pička moar
dobraaa
Well i don't have any moar of her, oprosti brate. Postao sam ju zato sto je vrlo slicna mojoj zeni, samo sot moja zena ima zelene oci i plavu kosu. Prije nego sto ista pitas u naprijed, ne nikad nisam stavio njene slike ovdje (Yea Forums)
nema od nas kolektivno ni goli kurac
Jbga malo me jebe pice nemoj nista zamijerat
zavidim ti. sad bih ti tražio slike al poštujem privatnost. i svaka ti čast što si upecao divu!
A gdje si ih stavljao onda? Na leddit?
Mora da te je netko slago
jel?
Fala ti od srca, slobodno trazi od te trebe, svjedno nije moja.
Nikad bio na fegeditu niti cu bit, ja sam newfag od 2011 brate
ova je dobra
ja ga na ovu malu drkam stalno
mi smo prejaki kada smo u kolektivu, zato nas supci i jesu razdvojili s namjerom da se vise nikad ne nadjemo skupa kao jedna nacija. Bili bismo prijetnja ne samo europi nego i cijelom svijetu. Sve je to vrhunski osmisljeno od majstora koji se doslovno igraju kao da su bogovi
ma tebra mentalitet nam je takav, odavno poznata stvar
Prekasno sam shvatio da imam fetiš na žene sa par kila viška. Ovo će biti solidni fap materijal. Zahvaljujem se.
slazem se u potpunosti, gdje god da smo na svijetu,uvijek se primjetimo da smo s balkana, od toga ne mozemo pobijec nikad, ali ako se ikada ujedinimo svima cemo jebat kevu
nema na čemu, fap away
Koj kurac ja nisam znao da ima ovoliko balkanca ovde, imal neko dobre mega fajlove ?
Quads checked
evo vam dobar materijal, nisam siguran dal je 16 ili 17
dobra
>16
>pirsing u nosu
Ne bih, hvala. Jest da sam debeo i gadan i nosim staru odjeću, ali imam neki standard.
ima neko discord ovde ?
Srbija, Kraljevo jel neko samnom u ovom paklu ?
Fuckin subhumans
GTFO from this thread piece of a little shit i bet that you don't even have some balls because you're now a fuckin dgenerate mentally degrade transgender who has even a respect for pedophiles without realizing that cunt